Vauriot kuntoon ammattitaitoisessa korikorjaamossamme

Korikorjaamomme ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa kaikki korikorjaukset alusta loppuun asti, jolloin pystymme antamaan tarkan ajan korjauksen valmistumiselle. Korikorjaamomme hoitaa mopoautojen, henkilö- ja pakettiautojen korikorjaukset merkkiin ja ikään katsomatta. Osaamisemme varmistaa, että autosi korkea laatu, tekninen luotettavuus ja turvallisuus säilyvät huippuluokkaisina korikorjauksen jälkeenkin vaurioiden määrästä tai suuruudesta riippumatta. Korjauksissa noudatamme aina ajoneuvon valmistajan korjausohjeita, tällöin autossasi säilyy valmistajan koritakuu.

Vahinkotarkastukset

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, minkä ansiosta asiakas voi tuoda autonsa meille vahinkotarkastettavaksi ja korjattavaksi omasta vakuutusyhtiöstään riippumatta. Käytössämme on vakuutusyhtiöiden käyttämä CABAS-laskentaohjelma.

Korikorjaus

Korikorjaamossamme on nykyaikaiset laitteet jotka sopivat nykyaikaisten korimateriaalien oikaisuun sekä korjaukseen, oli sitten kyseessä alumiini tai metalli. Korin suoruuden varmistamme autorobotin EzCalipre elektronisella 2/3D mittalaitteella.

Lasin vaihto ja korjaus

Teemme kaikkiin automerkkeihin kilpailukykyiseen hintaan tuulilasien vaihdot ja korjaukset nopealla aikataululla. Mikäli teillä on lasivakuutus, ota yhteyttä meihin ja me hoidamme asian kuntoon. Teidän ei tarvitse kuin tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön.

 

Glassdrive

 

Muovikorjaus

Korjaamme muoviosat nykyaikaisin menetelmin: hitsaamalla, niittaamalla tai liimaamalla vauriosta riippuen.

 

Korjaamme mm. seuraavia muoviosia:

- Mopoautojen osat

- Puskurit

- Umpioiden korvat

- Moottoripyörien katteet

- Traktoreiden muoviosat

Umpioiden kunnostus

Himmentyneet ja kuluneet ajovalot jälleen kirkkaiksi uudella korjausmenetelmällä.

Copyright Autohuolto Maunu  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet